Pollastre

La carn de pollastre conté un alt percentatge de proteïnes. És una alternativa econòmica i un element bàsic a la dieta de tot el món. De fet, és la principal font proteïca animal i és una alternativa saludable a la carn vermella.

Cal matisar que el valor nutricional del pollastre varia en funció de si es consumeix sense pell o amb pell. Les calories i el greix augmenten si el consumim amb pell. Pel que fa al colesterol no varia si el consumim amb pell o sense. El pit de pollastre és un aliment recomanat especialment pel desenvolupament muscular, degut a l’alt contingut de proteïnes.

En termes de vitamines i minerals, el pollastre conté els necessaris per el nostre organisme. Tan amb pell com sense a la carn de pollastre trobem vitamina C, calci, ferro, i diferents tipus de vitamina B. El pit de pollastre és ric en vitamina B3, ja que 100g. d’aquesta carn contenen 12,05mg d’aquesta vitamina. El pit de pollastre no conté sucre.

Aquí veiem una taula nutricional del pit de pollastre per cada 100 grams:

taula_pollastre

Font utilitzada

Leave a comment