Poma

La poma es troba dins dels aliments considerats baixos en sodi, ja que 100 grams de poma només contenen 1,20 mg. de sodi. Aixó la converteix en una fruita recomanada per aquelles persones que pateixen hipertensió o tenen excés de colesterol. La vitamina que més destaca de la poma és la Vitamina C.

La poma conté molt fòsfor, per tant, és excel·lent per aquells que realitzen un treball intel·lectual intens. També s’aconsella per persones que facin un treball físic dur, pels seus hidrats de carboni.

La poma porta peptina, la qual aporta propietats d’agent protector, i és capaç d’actuar com absorbent de toxines i exaltar les funcions digestives, ajudant a purificar l’organisme.

La següent taula nutricional ens mostra la taula nutricional d’aquesta fruita per 100 grams:

Captura de pantalla 2014-04-23 a la(s) 20.28.38

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s