Escarola

L’escarola és un aliment ric en àcid fòlic (Vitamina B9), per tant molt recomanable en etapes d’embaraç o de lactància. També pot ajudar a persones alcohòliques o fumadores, ja que aquests hàbits ocasionen una mala absorció de l’àcid fòlic. Aquesta hortalissa és una font rica en Vitamina K.

La gran aportació de Vitamina K fa que l’escarola sigui beneficiosa per una correcta coagulació de la sang. Aquest aliment també està indicat per millorar el metabolisme dels ossos. És una hortalissa baixa en calories. També cal destacar la Vitamina A de l’escarola i el calci i el ferro en menors quantitats.

La següent taula mostra les propietats nutricionals de l’escarola per 100 g. d’aquesta hortalissa:

Captura de pantalla 2014-05-16 a la(s) 14.02.54

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s