Porc

El llom de porc és una carn rica en Vitamina B1. Per altra banda és una carn que es troba entre els aliments baixos en sucre ja que el llom de porc no conté sucre.

Pel seu alt contingut de Vitamina B1, el consum de carn de porc ajuda a superar l’estrés i la depressió. Els aliments rics en vitamina B1 o tiamina, com aquesta carn són molt recomanables en el període d’embaraç o lactància i també en períodes d’operacions o convalescència, ja que en aquests hi ha un major desgast d’aquesta vitamina.

Per altra banda, la carn de porc és un aliment calòric, greixós i amb una quantitat important de colesterol.

La següent taula mostra les propietats del llom de porc per 100 g. d’aquesta carn blanca:

Captura de pantalla 2014-05-18 a la(s) 10.09.50

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s