Espàrrecs

Els espàrrecs verds es troben dins del grup d’aliments baixos en calories, per aquest motiu són adients en dietes per aprimar-se.

La vitamina que destaca en els espàrrecs, és la Vitamina A. Aquesta és clau per l’ésser humà, ja que genera els pigments necessaris pel funcionament de la retina. La Vitamina A ajuda a millorar la vista.

Per altra banda en menor quantitat, cal mencionar la Vitamina C. La Vitamina C dels espàrrecs fa que sigui un vegetal saludable per el cor. En particular, la Vitamina C evita que el colesterol es torni enganxós i s’enganxi a les parets dels vasos sanguinis.

En la següent taula podem veure la taula nutricional dels espàrrecs per 100 g. d’aquesta hortalissa de tija.

Captura de pantalla 2014-05-19 a la(s) 13.33.04

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s