Lluç

El lluç és un peix blanc baix en calories i en greix, per aquest motiu és adient en dietes per aprimar-se. Aporta Vitamines del grup B en petites quantitats i proteïnes.

Pel que fa a minerals, el lluç conté potassi, fòsfor, calci i magnesi. El potassi és un mineral necessari pel sistema nerviós i l’activitat muscular. El fòsfor reforça ossos i dents i participa en processos d’obtenció d’energia. El magnesi es relaciona amb el funcionament de l’intestí, dels nervis i dels músculs, a més a més produeix un suau efecte laxant.

En la següent taula podem veure les propietats nutricionals del lluç per 100 g. d’aquest peix blanc:

Captura de pantalla 2014-05-19 a la(s) 14.30.01

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s