Verat

El verat és un peix blau que aporta una gran varietat de nutrients. Cal destacar el iode, la Vitamina B12, la B6 i la B3. Components com aquests fan del verat un peix beneficiós pel nostre organisme en diversos aspectes.

La abundància de iode que es pot trobar en aquest peix, és beneficiosa pel nostre metabolisme, regulant el nostre nivell d’energia i el correcte funcionament de les cèl·lules. A més, el iode del verat ajuda a cuidar-nos per dins, regulant el nostre colesterol. Per altra banda, també ajuda a processar els hidrats de carboni, reforçar el cabell, la pell i les ungles.

L’alt contingut de Vitamina B3 del verat, fa que sigui un aliment beneficiós pel sistema circulatori i també pot ajudar a reduïr el colesterol. És recomanable per combatre malalties com la diabetis o l’artritis.

L’abundància de Vitamina B6, present al verat fa que sigui un aliment molt recomanable en casos de diabetis, depressió i asma. A més a més, la vitamina B6 d’aquest peix blau ajuda a prevenir malalties cardíaques i inclús pot ajudar en la lluita contra el càncer.

Les dones embaraçades o els nadons en estat de làctancia, poden beneficiar-se dels efectes beneficiosos d’aquest peix, ja que el verat aporta una gran quantitat de Vitamina B12. Aquesta, també ajuda a persones amb problemes estomacals.

La següent taula mostra les propietats nutricionals del verat per 100 g. d’aquest peix blau:

Captura de pantalla 2014-05-19 a la(s) 14.17.02

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s